The Sims – Modern Mansion

Ik denk niet dat mensen mij super goed hoeven te kennen om te weten dat the Sims, toch wel een van mijn all time favorite computer games is. Ik speel dit dan ook al sinds mijn broer ooit lang geleden een keertje thuis kwam met The Sims Party.  En ja, daarmee bedoel ik Sims 1. Sims 1 is gereleased in 2000. Dus als ik zo mag gokken speel ik dit spel al zo’n 17 jaar. En ja, dat is meer de helft van mijn leven. To put things in perspective.  De dagen dat ik om 8 uur ’s ochtends op stond en om half 6 ’s avonds toch écht aan tafel moest gaan eten.. Tjsa.. Die zijn er wel geweest.  Zelf vind ik huizen bouwen het leukst. Toen ik nog actief op het Sims forum was, deed ik ook vaak mee aan de forumwedstrijden. Gewoon voor de lol, je kon er niet echt iets mee winnen. Aan de hand van een bepaalde opdracht en budget moest je een gebouw maken. Het is een tijdje geleden, maar deze creaties kun je vinden op mijn AuthorStream pagina. Ik heb de creaties nooit online gezet, dus zijn ze helaas niet te downloaden.

Mijn huidige build is een Modern Mansion.Een strak en modern gebouw. Waar ik met de aankleding heb geprobeerd om er een huiselijk geheel van te maken. 

Op de begane grond vind je een open keuken, eetkamer en woonkamer. Links zit er een toilet en een soort van washok/bij keuken achtig iets
Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers te vinden met beide een en suite badkamer en inloopkast. Dekamer op het plaatje rechts boven, heeft ook een eigen balkon.
Op de tweede verdieping is er nog een derde slaapkamer, zijn er twee badkamers en is er een ruimte voor sporten/studeren.
De derde verdieping is eigenlijk het dak, wat een groot dakterras is. Hier staat een DJ-draaitafel en een dansvloer. 
Mocht je ook the Sims 4 spelen en jouw huishouden graag dit huis willen geven… Dan moeten ze er hard voor werken! Het huis kost namelijk 306,795 Simoleons..  Of je gebruikt natuurlijk de motherlode / freerealestate cheat. Hierbij wel een kleine side note, ik heb bijna alle uitbreidingen, game packs en accessoires pakketten. Als je deze niet hebt, kan het zijn dat er dus dingen zullen ontbreken in jouw huis. Anyhows. You want it? You can have it, download here!

Hope you like it. Mijn volgende Sims project is eigenlijk het totaal tegenovergestelde van dit. Een kasteel. Met slotgracht en ridders….

xoxo
Dieno

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.