Wedding Rings part 2

on

Zoals je in de Wedding rings part 1 post kon lezen, zijn wij naar Venray gereden om onze eigen trouwringen te maken. Wat echt een onwijs gave ervaring is, ik zou dit dan ook iedereen willen aanraden. 
“Ja, maar wij hebben onze ringen ook zelf ontworpen.” Is een zin die ik wel eens hoor als ik het er over heb. Maar er zit toch echt een verschil tussen zelf ontwerpen en laten maken. Of zelf met het zaag de groef in de ring van je aanstaande zaagt. Anyhows. Ik heb jullie een resultaat beloofd… and here it is! 

  De buitenkant van de ring hebben we behandeld met een so called “ijs mattering” waardoor er een soort krasserig en matte effect ontstaat.  De gleuf is gepolijst, dus die is vrij shiny. Voor mij zitten er ook nog 3 diamantjes in. Aan de binnenkant hebben we onze voornaam en de trouwdatum laten graveren.  Het is echt ons eigen ontwerp, dat maakt het ook nog extra speciaal. Je hoeft geen concessies te doen in dingen, je kan maken wat je wilt. Als je bijvoorbeeld het idee hebt om een ring bij je verlovingsring te dragen, dan is dit ook gewoon mogelijk. Als je als stel totaal verschillende smaken hebt, maak je allebei twee totaal andere ringen. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt.

De mooie foto´s heb ik te danken aan onze super gave Wedding Photographer, Nelleke Fotografie. Zoals je in de Wedding rings part 1 post hebt kunnen lezen, hebben we de ringen gemaakt bij Jeeco atelier. Beide écht een aanrader!

xoxo
Dieno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.