50 shades of Pink

Roze. Alles roze. Hoewel ik 5 maanden terug nog geen idee zou hebben van de kleur die het meest zou overheersen in de kast van de baby. Kan ik je nu vertellen dat de meeste dingen toch wel bestaan uit roze. Of een variant hiervan. Maar roze heb je in zo veel verschillende varianten. Het hoeft niet per se alleen bloemetjes en hartjes te zijn. Zodoende vond ik echt een hele toffe stof met een hexagon patroon, diertjes, grijs, oker, paars en natuurlijk roze. Eigenlijk was ik meteen verkocht. Geen idee wat ik ermee wilde maken. Maar ik moest de stof hebben.

December was een vrij drukke en hectische maand. Waardoor er niks gebeurde met de vele stoffen die ik ondertussen had verzameld. Januari eindelijk de tijd gevonden om met dit stofje aan de slag te gaan. Dat begint bij het bedenken van een patroon. Welk patroon uit mijn collectie wil ik gebruiken? Al snel kwam ik uit op de Sylva, Sofilantjes. Met mijn pro *kuch kuch* tekenskills teken ik snel wat ik wil maken. Zodat ik in een keer door kan gaan met knippen van de stof.

Na het knippen van de stof leg ik het altijd eventjes bij elkaar. Vind ik deze combinatie zo leuk, of moet ik toch dingen veranderen? Eigenlijk ben ik er altijd wel tevreden over. De stofjes zelf heb ik natuurlijk bij elkaar uitgezocht.

Helemaal blij met dit leuke setje. Ik vind de combinatie en de stof zó leuk, dat ik er ook een buitenjas mee heb gemaakt. Hiervan volgen de foto’s nog. Want daar moet natuurlijk ook nog een mutsje bij worden gemaakt.

Niet veel later kwam van mijn collega het bericht dat zij mama was geworden! Dat zat er natuurlijk aan te komen. Ik wist dat ze een meisje kreeg. Maar ik had eigenlijk nog niks gemaakt. Meteen wist ik het. Ik maak er nóg eentje. Dus ook een maatje 50 gemaakt met dit leuke stofje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.