Bows and skirts; Time to party!

on

Wat ooit nog heel ver leek, is toch sneller dichterbij gekomen dan verwacht. Ook ik ontkwam er niet aan, die ene dag in mei die toch wel heel snel dichterbij kwam. Hoe snel dit is gegaan en hoe snel we al weer ruim 3 maanden verder zijn… Het blijft me verbazen. Hoewel ik redelijk veel voor mijn bruiloft zelf heb ontworpen of gemaakt. Ben ik zeer trots op mijn lieve neefjes en nichtjes die er super mooi uit zagen op deze dag. Voor hun outfits heb ik mij voornamelijk op de strikjes gericht en de rokjes van de meiden. De strikjes zijn gemaakt van dezelfde paisley stof als waar mijn man zijn overhemd de details van had. Ik kan dan ook Suits at Sea niet genoeg bedanken voor het onwijs gave pak!

Om voor de jongens binnen een categorie  1 tot 10 jaar een zelfde outfit te scoren, heb ik natuurlijk even mijn Google skills aan het werk laten gaan.  Het doel? Leuke outfit, die na de bruiloft ook nog gedragen kan worden. Voor de jongens was het relatief gemakkelijk om dezelfde kleding te scoren.Bij de H&M heb ik een mooie camel/bruine broek weten te vinden, die er in een peuter uitvoering was en een kinder variant. Hoewel een maten probleem toch nog wel een beetje spannend werd nadat de voorraad van de H&M was uitverkocht… is dit gelukkig goed gekomen door elke dag weer te kijken of er een nieuwe voorraad was. De overhemden heb ik bij een feestwinkel voor kinderen  weten te vinden, zodat alle overhemden dezelfde kleur hebben. Gewoon lekker casual met slippers er onder.

Voor de meiden was het een ander verhaal. Voor mijn ene nichtje had ik al een super leuk jurkje gekocht en met tulle er een laagje of 15 aan toegevoegd. Maar ook ons jongste familielid wilde wij in dezelfde stijl mee laten gaan. Probeer maar eens een  matching jurkje te vinden voor een baby van tweeënhalve week. Gelukkig hier ook nog in geslaagd. En ook dit jurkje voorzien van een aantal lagen (afneembare) tulle, met een gesponsord laagje tulle sluier van haar oma.

Al met al dus een hele groep aan kiddo’s… Laat je nooit vertellen dat kinderen op een bruiloft een no-go zijn. Onze dag had niet compleet geweest als de kids er niet bij waren. Ze zijn allemaal super lief geweest en ik ben ook echt trots op ze! They completed the picture.

xoxo
Dieno

Hoewel ik met liefde de groepsfoto van deze kids zou willen delen. Respecteer ik de keuze van de ouders om hier geen foto’s van online te plaatsen!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.